Karra Elejalde dóna el tret de sortida a la Fira de la Candelera

El mal temps no va ser un obstacle perquè més de 500 persones s’apleguessin aquest divendres al Foment per assistir al pregó de la 166ª Fira de la Candelera que enguany va anar a càrrec de Karra Elejalde. L’actor, caracteritzat com a Koldo, un dels seus personatges més populars, va alternar en clau d’humor l’elogi a la vila amb records més personals. L’acte també va comptar amb la projecció de tres vídeos protagonitzats pels membres del Consell d’Infants de Molins de Rei que expliquen com viuen els més petits la Fira de la Candelera.

La Candelera 2017 ja camina. L’actor, director de cine i guionista basc Karra Elejalde h estat l’encarregat de pronunciar el pregó inaugural de la Fira de la Candelera i donar pas a l’extraordinària oferta d’activitats per a tots el públics que ofereix Molins de Rei durant prop dues setmanes.

Elejalde ha relatat en el pregó les seves primeres vivències de Molins de Rei i de les fires de la Candelera quan va arribar a la vila fa més de 15 anys, amb tocs d’humor i mostres de complicitat cap els molinencs i les molinenques. Sense oblidar el seu origen basc, l’actor ha explicat el seu vincle emocional amb Molins de Rei, tot i que per motius de feina passa temporades fora de la vila, i ha convidat a grans i petits a gaudir de la Fira de la Candelera.

L’acte també va comptar amb les intervencions de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el regidor de Fira, Ramon Sànchez i l’alcalde d’Espinelves, Joan Maria Claveria, com a representant de la primera fira convidada a la Fira de la Candelera que en aquesta edició és la Fira de l’Avet d’Espinelves. Durant l’acte també es van projectar 3 vídeos, protagonitzats pels consellers i conselleres del Consell d’Infants de Molins de Rei, que relaten la visió que tenen els infants de la Fira de la Candelera.