Gran èxit d’assistència als tastos de la Candelera

El canvi d’escenari dels tastos i els maridatges a La Gòtica ha tingut una excel·lent acollida i ha superat amb escreix les expectatives inicials. El tast de cerveses, a càrrec de Barcelona Beer Festival, i el Maridatge de vins i dels formatges guanyadors de l’edició 2016 de la Fira de Sant Ermengol han exhaurit les inscripcions previstes.

Els tastos i maridatges de la Fira de la Candelera han començat aquest dilluns. El primer va ser el Tast d’olis i degustació de diferents varietats de tomàquets, a càrrec de Marisa Díaz. Durant l’activitat, els participants van degustar tres varietats d’olis i diferents varietats de tomàquets.

Més tard, a les 8 del vespre, La Gòtica es va omplir de gom a gom per degustar la selecció de cerveses proposades per Barcelona Beer Festival. Després d’una introducció sobre les cerveses artesanes i un repàs als grans elaboradors  de l’Estat, els assistents van poder tastar sis cerveses artesanes.

Dimarts al vespre va arribar el torn del Maridatge de vins i dels formatges guanyadors  de l’Edició 2016 de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, que dues setmanes abans de l’experiència gastronòmica havia exhaurit les inscripcions. Javier Foz, enòleg i sommelier de Vinalium, i Laia Pont i Natàlia Nicolau de blocdeformatges.com. van conduir un tast de vuit formatges maridats amb set vins de diferents denominacions d’origen.

Des d’aquest dilluns i fins el dijous 9 de febrer, La Gòtica i la carpa de la Fira de Vins i Caves acolliran un bon seguit d’activitats gastronòmiques que inclouran tastos, maridatges i experiències amb vi. El maridatge de cava i torrons, el tast de còctels i ginebres exclusives o el maridatge de vins de la DO la Conca de Barberà amb les millors varietats de bolets del món són algunes de les propostes gastronòmiques previstes per a aquests dies.