La presidenta de la Diputació inaugura la 166ª Fira de la Candelera

La presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, ha estat la responsable d’inaugurar la 166ª Fira de la Candelera. Conesa ha destacat la voluntat de la vila i dels seus responsables polítics de ser referents en un entorn tan competitiu com és l’àrea metropolitana de Barcelona.

Com ja és tradicional, la Fira de la Candelera ha arrencat amb una visita institucional encapçalada enguany per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta. Després de les salutacions a l’equip de govern i a l’alcalde d’Espinelves (en representació de la Fira de l’Avet que ha estat convidada), Conesa ha posat en valor la història de la Fira de la Candelera, que acumula 166 edicions consecutives, però també el futur que té per endavant, un cop constatat el nivell d’exigència dels seus organitzadors i del govern municipal.

De la seva banda, les autoritats municipals encapçalades per l’alcalde Joan Ramon Casals, el tinent d’alcalde, Xavi Paz, i el regidor de Fira, Ramon Sànchez, han agraït la col·laboració que estan rebent de la Diputació en diferents projectes que s’estan impulsant a la vila, i també han aprofitat per destacar els bons registres en reducció de l’atur i en despesa social que està registrant Molins de Rei.

Després de signar el Llibre d’Honor municipals, les autoritats han fet un passeig pels diferents sectors firals, començant pel planter i acabant a la 37ª edició de la Fira de Vins.