Jordi Jané qualifica la Fira de la Candelera “d’esdeveniment de país”

En la seva visita a la Fira de la Candelera, el conseller d’Interior, Jordi Jané ha passejat per la Fira d’Entitats i ha lliurat els diplomes als participants de la mostra d’oficis antics i de tècniques noves de construcció. En declaracions a Ràdio Molins de Rei, Jané ha destacat la bona feina policial a la vila on els fets delictius no arriben a 40 per cada 1.000 habitants, quan en el conjunt del país la mitjana es troba en 64.

El conseller d’interior, Jordi Jané, ha visitat Molins de Rei amb motiu de la Fira de la Candelera i ha volgut recordar el paper dels cossos de seguretat que vetllen perquè esdeveniments de país com la Fira de la Candelera, amb més de 300.000 visitants i centenars d’expositors, es desenvolupin sense entrebancs.  Durant la seva visita Jané ha assegurat que “Molins de Rei protagonitza aquest cap de setmana un esdeveniment de país” i ha destacat la tradició emprenedora de la vila “que contribueix a fer de Catalunya un país més potent”.

Abans de començar el seu recorregut, el conseller d’Interior ha volgut subratllar que “166 edicions de la Fira de la Candelera demostren la continuïtat, arrelament i projecció de futur d’aquest esdeveniment” i ha afegit que “aquesta Fira aplega el que és i el que ha estat Molins de Rei des de fa molt anys, un focus d’atracció comercial, un municipi amb una gran vitalitat i un referent a la comarca”.

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha volgut agrair el suport dels cossos de seguretat “que fan un gran esforç perquè la Fira de la Candelera sigui un èxit” i ha fet una primera valoració molt positiva de la 166a edició. Casals ha recordat que “des dels seus orígens la Fira és un espai per generar oportunitats per a les empreses i ha recordat que la Candelera ha arribat al màxim de la seva capacitat en una conjuntura de crisi econòmica”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde de la vila, Xavi Paz, també ha volgut enviar un missatge d’agraïment als cossos de seguretat pel seu recolzament durant la Fira de la Candelera i ha demanat al conseller que “traslladi el nostre agraïment als Mossos d’Esquadra perquè sense ells la Fira no es podria fer”. També  ha subratllat que “des de l’Ajuntament ens motiva treballar pel benestar dels molinencs i les molinenques i sens dubte la Fira, que és un esdeveniment de País, hi contribueix”.