Èxit de la 166a Fira de la Candelera

Les xifres de la 166a edició de la Fira de la Candelera són molt positives tal i com ho acrediten la contractació d’estands, l’afluència de visitants i la satisfacció de grans i petits que han pogut gaudir d’una Fira sense incidències remarcables a causa de la ventada de diumenge a la tarda. Durant tot el cap de setmana les sales i els carrers de Molins de Rei s’han omplert de gom a gom de molinencs i  visitants que han gaudit voltant pel  recinte firal. El paper de l’organització i dels cossos de seguretat, les visites institucionals i la bona acollida de les novetats també han superat la Fira amb nota.

Les primeres valoracions de l’equip de govern sobre la 166a Fira de la Candelera són molt positives, tot i la dificultat afegida dels forts vents de diumenge a la tarda que van obligar a avançar el tancament del recinte firal. Un any més, l’acollida de la Fira ha esta molt bona, amb prop de 900 expositors i centenars de milers de visitants que han pogut conèixer de primera ma l’oferta comercial, industrial o gastronòmica de la vila.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals s’ha mostrat molt optimista amb la salut de la Candelera “que ha tornat a omplir els carrers de la vila de gent  d’arreu del país i ha demostrat una vegada més la vitalitat econòmica i el paper de centralitat que Molins de Rei juga a la comarca. Casals també ha volgut subratllar “la gran feina que el personal d’organització i els cossos de seguretat han fet durant tot el cap de setmana i especialment diumenge a la tarda quan tot i el fort vent no vam patir cap incident greu”.

El primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha volgut subratllar “la bona acollida de les novetats d’aquesta edició i especialment de les activitats gastronòmiques com els tastos i la Fira dels Vins que reflecteixen el dinamisme econòmic que viu Molins de Rei i al que la Fira hi contribueix especialment”. Paz també ha volgut destacar la feina de les persones que treballen pel desenvolupament de la Fira “i especialment dels cossos de seguretat que des de diumenge al migdia van haver de doblar esforços com a conseqüència del fort vent per evitar que hi hagués cap incident seriós”.

I finalment, pel regidor de Fira, Ramon Sànchez, “el balanç de la Fira és francament positiu i posa de relleu el èxits d’aquesta edició, com el trasllat dels tastos i maridatges a La Gòtica, el reconeixement a altres fires del país, el Fira Kids o els tastets musicals”. El màxim responsable de la Fira ha volgut agrair la participació de tots els que fan possible la Candelera i ha recordat  que “l’Ajuntament treballa per crear una marca de Fira que garanteixi la projecció de futur d’aquest esdeveniment.