Presentació del llibre Reines de Copes. Les grans dones del vi. 50 vins amb ànima de dona, de Zoltan Nagy – Diumenge 4, a les 18 h

L’autor ha seleccionat cinquanta dones del sector del vi, ha escrit el seu retrat biogràfic i els ha demanat que elles mateixes triïn el vi que millor les representa. Així que el llibre inclou el perfil de cinquanta professionals i cinquanta vins amb ànima de dona.

És una petita mostra de com cada dia més enòlogues s’embarquen en el dur treball del món del vi i de com cada vegada hi ha més dones en diversos departaments i funcions als cellers o liderant el seu propi projecte emprenedor. El llibre és un petit homenatge a algunes d’aquestes dones, de diverses edats i experiències, amb diferents orígens i trajectòries, totes elles admirables i amb vides estimulants en el sector del vi.