En marxa la 167a Fira de la Candelera

La tradicional visita de les autoritats locals al recinte firal inaugura la 167a Fira de la Candelera, que espera una gran afluència de visitants. L’edició d’enguany ve marcada pel gran nombre de novetats, així com per l’alt nivell d’exigència dels seus organitzadors. La gastronomia, la cultura i l’economia social multipliquen la seva presència en diferents espais.

Com ja és tradicional, la Fira de la Candelera ha arrencat amb una visita institucional encapçalada per l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el regidor de Fira, Ramon Sánchez, i altres regidors i regidores del consistori. També els han acompanyat l’alcalde del Papiol i membres del comitè organitzador de la Fira.

Les autoritats locals han fet un passeig pels diferents sectors firals, començant pel planter, passant per la fira industrial i d’entitats, i acabant a la 38ª edició de la Fira de Vins.

La Fira de la Candelera 2018 comptarà amb més de 920 expostiors que ocuparan uns 48.000m2 d’espai al centre de Molins de Rei. Durant els tres dies de la Fira se celebraran prop d’un centenar d’activitats centrades en els diferents àmbits econòmics representats. Enguany s’han multiplicat les iniciatives orientades a promocionar la gastronomia i l’economia social, i s’han incorporat diferents expressions culturals en el programa d’activitats.


Descarrega´t la nota de premsa fent clic aquí