La coradella, escollida plat favorit de l’any 2018

Els lectors i les lectores de la revista Cuina han escollit la coradella com el plat favorit d’aquest any 2018. La recepta proposada pel Bar Diana, de Molins de Rei, s’ha imposat a onze plats més d’arreu del país, i ha guanyat a la final al rossejat del Delta de l’Ebre. El veredicte s’ha fet públic en el marc del Fòrum Gastronòmic 2018.

La coradella de Molins de Rei ha estat escollida el plat favorit dels catalans i les catalanes d’aquest any 2018. En la fase final, que competia contra el rossejat del Delta de l’Ebre, ha obtingut 4.023 vots, 600 més que la recepta rival. Es dóna la circumstància que la coradella s’ha imposat en les tres fases en les que ha participat: a la classificatòria s’ha imposat a 11 altres plats, a les semifinals ha guanyat a tres plats més i en la final.

Veure nota de premsa