Tast 7 paisatges DO Costers del Segre

La gastronomia de Lleida ha arribat amb força a aquesta 168a edició de la mà de la DO Costers del Segre. Un tast que ha recorregut els diferents paissatges que rega el riu Segre amb una varietat representativa dels productes dels diferents territoris.

El tast “Els 7 paisatges de la DO Costers del Segre maridats amb productes típics de Lleida” ha sigut dirigit pel Sommelier Jordi Martínez i s’han tastat un total de 7 vins, un de cadascun dels 7 paisatges de la DO Costers del Segre: Pallars, Garrigues, Valls del Riu Corb, Segrià, Raimat, Urgell i Artesa.

Els vins son:

  • Ventallola Blanc de Boldu Viticultors – Formatge
  • Oda blanc del Castell del Remei – Brandada de bacallà
  • Turritela rosat de El Vinyer – Panadons d’espinacs
  • Vol d’Anima de Raimat negre de Raimat – xolís
  • Saó Abrivat de Mas Blanch i Jové – coca de recapte
  • Siós Reserva escumós de Costers del Sió – fruita
  • Ónra vi dolç de Lagravera – orelletes