Sopar dels 12 vins

Per segon any, els #tastoscandelera incorporen un final de festa de la Sala Gòtica amb “El sopar dels 12 vins”, una iniciativa de Juan Muñoz que aquesta edició compta amb la cuina de l’Entreplats, un dels restaurants amb més repercussió a la nostra vila.

El sopar integra un maridatge amb diferents vins, caves i licors dolços i és una de les activitats gastronòmiques amb més èxit de tota la programació.

Aquí us deixem el menú:

SOPAR DELS 12 VINS

Aigües : Panna i San Pellegrino

APERITIU: Foie gras micuit amb caviar de vi dolç

Cava Blanc de Noirs Reserva (Juvé y Camps)

Vermut Padró Dulce-Amargo         

ENTRANT: Tonyna de Balfegó, salicornia, yuzu i microbrots

–  Cava Rosado Gran Reserva Montesquius

–  Rosat Chivite 125 Aniversario

PEIX: Bacallá cobert amb gamba  i salsa verda

Blanc La Encina del Inglés

– Negre Somiadors

CARN: Garrinet iberic dessosat i cuinat a 80º amb poma

 – Negre: La Fredat

– Negre: Santa Digna-Cabernet Sauvignon

FORMATGES:

Ovella: Mas Farró (Llet Crua-Val de Bianya)

Vaca: Puigpedrós de Molí de Ger (Cerdanya)

Cabra: Moreu (Semi tou de Ciuret)

– Blan: Chardonnay Chivite 125 Aniversario

– Xerez: East India de Lustau

POSTRES: Flam d´ou amb mató caramel-lizat i caviar de tòfona

– Cava Dolç: Néctar de Juvé y Cams

– Xerez: Noé P.X.