Tastets gastronòmics

Mostra de productes locals de diferents indrets del nostre país i cuina saludable.
Receptes compromeses amb els nostres productors i la cuina catalana.

DISSABTE 2


11h

Recepta: Tres versions de crema de carabassa, pastanaga i taronja (pensada per a pacients oncològics)

Cuiner: Prof. Xavier Torrado Prat  (*)

Col·laboradors: Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Institut Català d’Oncologia (ICO), Universitat Rovira i Virgili (URV) i Universitat de Barcelona (UB).


12:30h

Receptes: Girella, Coll de corder amb puré de patata i reducció de ratafia, Arròs de corder i safrà

Cuiner: Miquel Madrigal, professor de l’Institut Cavall Bernat de Terrassa. Amb el suport de Ramon Pujol Montanuy (Carns Batlle), Dolors Perucho (restaurant Era del Marxant), Jordi Garcia Muret (Mas Garcia Muret)

Col·laboradors: Al teu gust, aliments del Pallars i Ajuntament de Tremp


14h

Receptes: Lletons de xai de ripollès arrebossats amb allioli de llimona, amanida amb llengua de xai confitada i terrina de xai.

Cuiner: David Sanglas, professor de l Aula d’hostaleria del Ripollès.

Col·laboradors: Ajuntament de Ripoll, Agència de Desenvolupament del Ripollès (Aula Hostaleria), Producte del Ripollès


16:30h

Recepta: Gall dindi cuit a baixa temperatura (pensada per a pacients oncològics)

Cuiner: Prof. Xavier Torrado Prat (*)

Col·laboradors: Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Institut Català d’Oncologia (ICO), Universitat Rovira i Virgili (URV) i Universitat de Barcelona (UB).

(*) Amb la presència i intervencions del Dr. Raul Zamora Ros – Investigador de l’IDIBELL (Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge) i de l’ICO (Institut Català d’Oncologia) i Dra. Anna Tresserra Rimbau- Investigadora de la Universitat Rovira i Virgili de Reus

DIUMENGE 3


11h

Receptes: Croqueta de bròquil de Santa Teresa, Col de paperina amb farcit de pilota.

Cuiner: Miquel Farín, CUINA 360 – amb productes de la Pagesia de Collserola

Col·laboradors: Cuina 360, Pagesia de Collserola


12:30h

Receptes: La cuina de la carxofa, propostes de menú degustació

Cuiner: Albert Mendiola, restaurant Marimorena Sant Boi de Llobregat

Col·laboradors: Restaurant Marimorena Sant Boi de Llobregat


14h

Receptes: Arròs amb verdures de temporada i receptes de la cuina de l’hort

Cuiners: Gemma, Oriol i Xavi (PACA)

Col·laboradors: PACA – la Tartana de Can Bofill


16:30h

Receptes: Crema de xirivia amb vainilla, Humus de Carbassa i Carpaccio de Carxofes amb vinagreta de pinyons

Cuinera: Margarita Ventura

Col·laboradors: Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat


18h

Recepta: Poma al safrà amb cremós de vainilla i toffe

Cuiner: Joan Ollé – Restaurant El Molí del Mallol de Montblanc

Col·laboradors: Aromis de la Conca, El Molí de Mallol (guanyador Joc de Cartes “cuina amb calçots”)