Quim Torra fa una visita a la Fira marcada pel clima polític

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat la Fira de la Candelera al costat de Joan Ramon Casals, l’alcalde de Molins que en els propers dies s’incorporarà al seu gabinet. Torra ha recorregut diferents sectors i ha participat en el lliurament dels premis del planter. Durant el seu discurs institucional ha tingut un record pels presos polítics i exiliats, i ha assegurat que “el judici contra ells és un judici contra tot el poble català”.

El clima polític ha marcat la visita que el president de la Generalitat ha fet a la 168ª Fira de la Candelera. Després de saludar als regidors i membres del comitè executiu de Fira, Quim Torra ha fet un discurs institucional en el que ha denunciat que “el judici que començarà el proper 12 de febrer contra els presos polítics és un judici contra tot el poble català”, i ha afirmat que “la resposta que caldrà donar a la sentència haurà de ser democràtica, pacífica i centrada en el dret a l’autodeterminació”. Torra també ha aprofitat per explicar perquè ha proposat a l’alcalde Casals que s’incorpori en el seu equip de treball, assegurant que “en aquests moments tan intensos i delicats necessito tenir al meu voltant les persones més ben preparades i amb la màxima experiència possible”.

Precisament, Joan Ramon Casals ha agraït molt al President la seva visita i ha destacat el fet que “Molins de Rei hagi assolit posicions de lideratge en aspectes estratègics, com la reducció de l’atur, l’índex de supervivència d’empreses, el risc de pobresa, o el nivell d’inversió social”. Casals també ha insistit en la idea que “l’èxit d’aquesta Fira només és possible gràcies a l’esforç molt continuat de moltes persones, que l’han convertida en l’esdeveniment més important que hi ha a Catalunya durant aquest cap de setmana”. De la seva banda, el regidor de Fira, Ramon Sànchez ha subratllat que “la Fira és una suma de persones i activitats que converteixen la nostra vila en un escenari increïble, on no paren de passar coses i on la gent gaudeix amb la família o els amics”.

Un cop acabats els parlaments ha començat un recorregut d’una hora i mitja de durada per diferents estands i àmbits firals. La visita ha acabat un cop lliurats els premis del planter a les escales de l’església de Sant Miquel.

Descarregar Nota de premsa