La 169a edició de la Candelera arrenca amb bones perspectives

Les previsions meteorològiques que pronostiquen un cap de setmana excel·lent, combinades amb les xifres d’expositors, fan preveure una edició de la Fira de la Candelera amb assistències records. Com cada any, a les set de la tarda ha arrencat la visita inaugural a càrrec de les autoritats locals i comarcals i del representant de la fira convidada, la Fira Internacional de la Ceràmica d’Argentona Argillà.

La comitiva inaugural ha estat encapçalada per l’alcalde, Xavi Paz, el regidor de Fira, Pep Puiggarí, i altres regidors i regidores del consistori. Han anat de acompanyats de la presidenta del Consell Comarcal i alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; de la diputada de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; de l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo; i dels membres del Comitè Executiu de Fira.

Durant la seva intervenció inaugural, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha començat reconeixent l’esforç fet pels anteriors alcaldes i regidors de Fira, així com de tot el personal que treballa en la preparació i el funcionament de la Candelera. També ha aprofitat la intervenció per demanar que “els valors de perseverança, insistència i ganes de construir junts que caracteritzen la Fira, s’allarguin en el temps i en el país per poder avançar com a societat”.  En la mateixa línia s’ha manifestat el regidor de Fira, Pep Puiggarí, insistint en la idea que “aquesta Fira demana l’esforç continuat de molta gent per aconseguir un resultat altament qualitatiu”. La resta de personalitats convidades han insistit en el paper cabdal que té la Candelera com a element dinamitzador i d’atracció a la comarca i per l’equilibri que suposa entre tradició i innovació.

El recorregut de la comitiva institucional ha arrencat a la plaça Catalunya i han enfilat cap a l’Espai Natura, on hi ha la tradicional Fira del Planter. Després s’ha visitat l’estand de la Fira d’Argentona a l’Espai Cultura, i s’ha continuat cap l’Espai Empresa, l’Espai Ciutat i l’Espai Gastronomia. Aquests són els cinc grans espais en els que, des de l’any passat, està distribuïda la Fira per donar més coherència al recinte que allotja a gairebé un miler d’estands.

L’altre novetat rellevant és la nova imatge corporativa i la nova senyalització. Cada espai disposa dels seus elements gràfics indicatius per facilitar-ne la identificació i localització sobre el mapa.