El conseller Calvet anuncia projectes de mobilitat durant la seva visita a la Fira

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat la Fira de la Candelera convidat per l’Ajuntament. El màxim responsable de les polítiques vinculades al territori del govern de la Generalitat ha aprofitat la visita per explicar que s’ha creat una taula de treball bilateral amb l’Ajuntament de Molins per tractar projectes importants, entre els que hi ha els accessos a l’autopista.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, ha realitzat una visita institucional pels diferents espais de la Fira de la Candelera que ha acabat a la 40ª Fira de Vins, situada a la plaça de la Llibertat. Poc abans d’iniciar el recorregut ha explicat que “les darreres setmanes ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Molins de Rei per treballar diferents projectes que afecten el municipi, entre els que destaca el de la millora dels accessos a l’autopista”. Calvet ha destacat que en la reunió es van adoptar compromisos per què els equips tècnics municipals i del govern català treballin propostes per ser executades en els propers mesos.

De la seva banda, l’alcalde Xavi Paz, ha mostrat al conseller “tota la predisposició de l’Ajuntament per ajudar en aquests projectes i per fer d’interlocutor amb la resta d’administracions supramunicipals per tal d’obtenir millors infraestructures pel municipi i pel país”.

En la seva intervenció, el regidor de Fira, Pep Puiggarí, ha assegurat que el dissabte de fira ha estat “un èxit” i ha explicat l’aposta d’enguany “per mantenir els grans canvis de l’edició anterior i, al mateix temps, dissenyar una Fira més sostenible i més inclusiva”.

 

Premis del Concurs de Planter

Durant la jornada matinal d’aquest dissabte també s’han lliurat els tradicionals premis del Concurs de Planter. L’empresa guanyadora del Planter de Jardineria ha estat Vivers Queralt. El premi del Planter d’Hortícoles d’enguany ha estat per Les Refardes. I el premi de planter d’Arbres Fruiters se l’ha endut Viveros Frutales Duran.