La 169a edició demostra el poder d’atracció de la Fira de la Candelera

La 169a edició de la Fira de la Candelera ja és història. A les 21 hores ha tancat el recinte firal, posant punt i final a una edició marcada per l’extraordinària afluència de gent i per un clima primaveral. El poder d’atracció de la Candelera ha quedat més demostrat que mai.

No es recorden gaire fires amb una afluència tan massiva de persones. Les bones temperatures durant tot el cap de setmana, el miler de estands d’arreu del país i l’atractiu programa d’activitats han demostrat tenir un gran poder d’atracció. Al voltant de 300.000 persones han passat pel recinte firal des del divendres i fins aquest diumenge.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha fet una valoració “molt positiva” de la Fira. Segons la seva anàlisi, “aquesta edició ha estat una prova d’estress per la Fira, primer pel temporal Glòria que va alterar els plans d’organització i muntatge, i després per la massiva assistència de persones d’arreu que ens ha obligat a treballar de valent per donar el servei i oferir l’experiència que esperen”. Malgrat tot, i segons l’alcalde “la Fira ha passat aquesta prova d’estress amb nota alta, si bé sempre hi ha marge de millora i en les properes setmanes avaluarem quins temes hem de corregir o potenciar perquè la 170ª edició encara sigui millor”.

Les primeres dades recollides a peu de carrer indiquen que el grau de satisfacció dels visitants ha estat alta. De la seva banda, els paradistes també s’han mostrat satisfets pels nivells de facturació aconseguits durant, sobretot, el dissabte i el diumenge.