TASTETS MUSICALS LU ROIS: www.lurois.com www.youtube.com/watch?v=yDt_wScBqW8 GUILLEM BALLAZ: www.guillemballaz.cat/ vimeo.com/32960885 vimeo.com/68776300 guillemballaz.bandcamp.com/album/projecte-pandero MARTINA TRESSERRA: www.martinatresserra.com La dona boia: www.youtube.com/watch?v=2O3caqQU024&feature=youtu.be Fracassada: www.youtube.com/watch?v=b9b3FH2Q6eI&feature=youtu.be SENYOR OCA: www.senyoroca.com/ youtu.be/VYo5IIlrzBg youtu.be/k5Ixa-mxQS4 PAU RIBA: www.pauriba.com youtu.be/Iqq2Du14rpY youtu.be/X__wLk8NN0w

Els dies 2, 3 i 4 de febrer tindrà lloc a Molins de Rei la 167ª Fira de la Candelera. Aquesta edició arriba amb moltes novetats i amb la gastronomia com a protagonista destacada. Un sopar inaugural, l’embotit de coradella, la millora de la imatge de la Fira de Vins o les campanyes de sensibilització […]

L’autor ha seleccionat cinquanta dones del sector del vi, ha escrit el seu retrat biogràfic i els ha demanat que elles mateixes triïn el vi que millor les representa. Així que el llibre inclou el perfil de cinquanta professionals i cinquanta vins amb ànima de dona. És una petita mostra de com cada dia més […]

Després d’una travessia intensa pels Pirineus, amb salts de vall en vall i converses amb ovelles, cabres, vaques, pastors i formatgers, en aquest llibre Laia Pont i Natàlia Nicolau ens ofereixen una selecció dels 50 millors formatges dels Pirineus, amb un desglossat exhaustiu de les seves característiques. Hi trobareu, també, una mirada intimista del sector […]

Descobreix la pagesia i els productes alimentaris de Collserola! Al Parc Natural de la Serra de Collserola es produeixen i elaboren una gran diversitat d’aliments de qualitat. Per tal de conservar els valors naturals del parc i els serveis ecosistèmics que aquest ens brinda, és fonamental  conservar  mosaic agroforestal mitjançant el desenvolupament equilibrat i sostenible de l’activitat agrària i silvopastoril que, […]

El llibre del recuit, de Jordi Bonet-Coll Aquest és el primer llibre que s’ha escrit mai sobre el recuit. Fa només un parell de generacions, moltes pageses el feien a partir de la llet, sobretot d’ovella, i avui el continuen fent alguns artesans. Volgudament o no, al recuit se l’ha confós amb el mató, amb la […]