La gastronomia de Lleida ha arribat amb força a aquesta 168a edició de la mà de la DO Costers del Segre. Un tast que ha recorregut els diferents paissatges que rega el riu Segre amb una varietat representativa dels productes dels diferents territoris. El tast “Els 7 paisatges de la DO Costers del Segre maridats […]

Un any més, Natàlia Nicolau ens porta una selecció de set formatges guardonats en les diferents edicions de la Fira de Formatges del Pirineu que es celebra en el marc de la Fira de St Ermengol a mitjans d’ocubre a la Seu d’Urgell. Les explicacions en primera persona i amb un coneixement molt proper de […]

Per tercer any consecutiu, les cerveses del Barcelona Beer Festival aterren als #tastoscandelera de mans del Mikel Rius. Amb més de 40 assistents, s’han degustat 4 cerveses aprofundint amb els diferents matisos d’aroma, amargor i textura. Aquest ha estat el primer d’una àmplia programació de tastos, maridatges i activitats gastronòmiques que s’allargaran fins el diumenge […]

Els guanyadors del concurs de coradella de la 168a Fira de la Candelera han estat: Categoria Tradicional Guanyador: El Tast Molins Accèsit: Bar Diana Categoria Innovació Guanyador: El Pati Molins Moltes felicitats i gràcies a tots els participants!!! Els membres del jurat van ser: Sergi de Meià – cuiner i president de la Fundació Institut Català […]

Conferència empresarial i casos d’èxit “L’impacte de la transformació digital en les cooperatives” a càrrec de Genís Roca (fundador i president RocaSalvatella) Dijous 31. 16.30 h. Federació Obrera Més informació i inscripcions: www.espaiempresa.cat  

Aforament limitat per a empreses amb sinèrgies Dilluns 28 de gener. 16 h. Hotel Ibis (av. De Caldes, 60) Més informació i inscripcions: www.espaiempresa.cat Crear una xarxa de contactes és una inversió d’alta rendibilitat per a les empreses i autònoms que, a més de possibles clients, també pot ser de proveïdors, socis potencials, inversors, assessors […]

Els lectors i les lectores de la revista Cuina han escollit la coradella com el plat favorit d’aquest any 2018. La recepta proposada pel Bar Diana, de Molins de Rei, s’ha imposat a onze plats més d’arreu del país, i ha guanyat a la final al rossejat del Delta de l’Ebre. El veredicte s’ha fet […]