TASTOS I MARIDATGES

Enguany continuem celebrant els tastos i maridatges però de forma virtual
i continuem vinculant els tastos i maridatges amb productes artesans catalans.

Dilluns 1, a les 20.30 h

Tast virtual de cerveses amb Zulogaarden i el suport de la TCAM

Es tastaran cinc cerveses diferents.

Preu de la inscripció: 26 €

El preu inclou cinc cerveses i les despeses
d’enviament.
L’entrega a domicili està prevista a Molins
de Rei i a municipis veïns.

Places limitades. Inscripcions mitjançant
correu electrònic a info@tcam.cat

Data límit d’inscripció: 28 de gener

Dimecres 3, a les 20.30 h

Maridatge solidari amb “La Garnatxa Valenta”, a càrrec de l’Associació Molinenca de Tast

Sessió dirigida per l’Associació Molinenca de Tast durant la qual es maridaran diferents creacions de la cuina de Gastrozon (Restaurant Nimbin i Pincheria La Bernarda) amb la garnatxa solidària de l’associació Terra de Garnatxes en benefici del projecte #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que treballa per crear el centre oncològic més gran d’Europa.

Preu de la inscripció: 45 € per parella

El preu inclou dues copes, el vi i les elaboracions gastronòmiques per maridar-lo.

Places limitades.
Inscripcions a www.gastrozon.es

Data límit d’inscripció: 31 de gener

Dijous 4, a les 20.30 h

Tast virtual de formatges artesans catalans amb La Païssa

Es tastaran sis formatges artesans de
productors del nostre país:

– Làctics Portella: formatge tendre de cabra
– Cal Músic: madurat de formatge de cabra
– Casa Mateu: formatge de llet d’ovella amb pasta cuita i rentat amb cervesa
– La Balda: formatge de llet de vaca
– Mas d’Eroles: formatge Ermesenda
– Molí de Ger: formatge tipus Cheddar

Els sis formatges seran presentats pels seus productors formatgers.

Preu de la inscripció: 35 €

Places limitades.
Inscripcions a www.lapaissa.cat

Data límit d’inscripció: 27 de gener

Programació d’activitats

Del 26 de gener al 7 de febrer de 2021 – Molins de Rei

Fira Virtual

Dimarts 26 de gener, a les 19 h

Cuina Candelera.
Sessió de coradella innovadora.

Dijous 28 de gener, a les 19 h

Cuina Candelera.
Sessió d’esmorzar de traginers.

Dissabte 30, a les 10 h

Carles Gaig: recepta amb embotit de coradella

Dimarts 2 de febrer, a les 18 h

Curiositats i novetats del vi i la tòfona, a càrrec de Juan Muñoz
Instagram IGTV @juanmunozramos

Dissabte 6 i diumenge 7 de febrer

Esmorzar de traginers
Durant els dies de la Fira, la majoria de bars i restaurants de la vila ofereixen aquest àpat tan tradicional que té com a plat típic la coradella 
Establiments que oferiran coradella

Botifarra de la coradella

Les sessions en vídeo

Repassa com van anar totes les sessions de tastos i maridatges al canal de Youtube de la Fira de la Candelera.

Canal Youtube de La Candelera