Josep Rull visita per segona vegada consecutiva la Fira de la Candelera

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha tornat a Molins de Rei i ha passejat per la zona del planter, que recull l’essència dels orígens de la Fira de la Candelera. Abans de començar el recorregut, Rull ha explicat que venir a Molins de Rei és una gran injecció d’autoestima perquè posa en evidència la capacitat de treball de la gent de la vila i el país que som capaços de construir tots plegats.

Josep Rull ha visitat novament la Fira de la Candelera de Molins de Rei. El conseller de Territori i Sostenibilitat ha recorregut l’emblemàtica zona del planter, acompanyat de l’alcalde de la població Joan Ramon Casals, del primer tinent d’alcalde, Xavi Paz i d’altres autoritats municipals.
Durant la recepció institucional que ha tingut lloc prèviament a la sala de sessions de l’Ajuntament, Josep Rull ha qualificat la Fira de la Candelera com “espectacular” atès que “darrera de les xifres, les magnituds i la trajectòria històrica hi ha un relat de ciutat“. Rull també ha destacat la visió de futur de la Fira “que neix a l’entorn del sector primari i sense oblidar els seus orígens evoluciona cap a la innovació amb totes les conseqüències”.

Abans de començar el seu recorregut i de lliurar els premis del concurs de Planter, el conseller Rull ha fet referència a la reivindicació de Molins de Rei d’integrar-se a la Zona 1 del transport públic, i ha avançat que “l’any 2018 superarem transitòriament la circumstància de les dues corones a l’Àrea Metropolitana de Barcelona”. Així mateix, ha assegurat que “l’any 2019 amb la T-Mobilitat els ciutadans pagaran pels quilòmetres que faran, amb unes tarifes pràcticament personalitzades”.

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat que “des dels seus orígens la Fira ha tingut l’objectiu de generar negoci i oportunitats econòmiques que ens han permès aconseguir una societat molt més cohesionada i una millor justícia social”. Durant la seva intervenció, l’alcalde ha demanat al conseller que “traslladi al govern central la necessitat de finalitzar la connexió de l’A2 amb l’AP7 a Castellbisbal i que construeixi les dues rotondes per millorar les entrades i sortides de Molins de Rei”. En la mateixa línia s’ha expressat el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, qui ha recordat que “la Fira de la Candelera és una mostra del creixement i la vitalitat de la vila i la contribució de Molins de Rei a l’economia local, de la comarca i del país”. Durant la seva intervenció, Paz també ha demanat al conseller rull “un últim esforç per aconseguir que Molins de Rei entri a la Zona 1 del transport públic”.