28è Concurs de Dibuix Infantil – Premis Josep Maria Madorell i Muntané

19 de gener del 2022

Concurs de dibuix per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys

En el marc de la 171a Fira de la Candelera, els dies 5 i 6 de febrer tindrà lloc el concurs de dibuix per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.

Informació important per a aquells infants que vulguin participar-hi.

Els dibuixos dels infants que hi participin es distribuiran segons les edats: de 4 i 5 anys, de 6 a 8 anys o de 9 a 12 anys.

El jurat estarà format per membres del sector de les arts, del sector gràfic, del tema de la Fira tractat pel dibuix i del Comitè Executiu de Fira, a més d’un regidor/a d’aquest Ajuntament.

Enguany el dibuix tractarà sobre Com faries conèixer la Fira a una persona de fora de Molins de Rei?

Les inscripcions es podran fer des del dilluns 31 de gener, a les 9 h, fins al divendres 4 de febrer, a les 20 h, al formulari d’inscripció.

Es podrà recollir el material per dibuixar a la Llibreria BARBA (c. Rafel Casanova, 45) durant el seu horari comercial o el mateix dissabte 5, a partir de les 11 h fins a les 14 h, en el recinte de l’Espai Kids, a la ludoteca de l’Escola el Palau.

Recordeu: és important fer el dibuix amb aquest material.

Els dibuixos estaran exposats a la ludoteca de l’Escola el Palau el dissabte 5 de febrer, de 16 a 19 h, i el dia 6, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 6 de febrer, a les 13 h, als baixos de l’edifici El Moli (c. del Molí)