Gastronomia

11a Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei (TCAM)

Gastronomia

8 i 9 d'octubre

D'11 a 23 h

Plaça de la Llibertat

Compartir:

El 8 i 9 d’octubre tindrà lloc la 11a edició de la TCAM, una de les trobades cerveseres més deganes de Catalunya. La ubicació d’aquesta trobada serà la Plaça de la Llibertat i comptarà amb diverses novetats, com la presència de la cervesera belga convidada Hof Ten Dormaal, una cervesera de renom internacional reconeguda per l’elaboració de cervesa amb llevat salvatge i fruites autòctones, també coneguda per ser una de les impulsores del concepte “Full cercle brewing” en que la cervesera produeix tots els ingredients que necessita generant així una menor petjada de Co2 i un consum de productes de KM0.

La trobada comptarà a més amb 10 cerveseres catalanes de primer nivell, moltes d’elles amb varis premis nacionals i internacionals i que estan marcant tendència dins i fora de les nostres fronteres, cerveseres que són un clar exponent del nivell i maduresa que els sector de la cervesa artesana catalana està assolint arreu. Aquest esdeveniment comptarà a més amb actuacions musicals durant els dos dies, destacant entre aquestes la participació del grup familiar Ambauka de Molins Rei i l’entitat molinenca La Kaverna amb una demostració de Bollywood. També hi haurà una oferta gastronòmica amb establiments hostelers de la vila.

Durant la setmana de la TCAM es portaran a terme a l’aula de cuina del mercat municipal dos activitats, com un tast maridatge de formatge artesà i cervesa conduïda per FdL Beer Project i també un tast específic de diferents varietats de la cervesa internacional convidada, Hof Ten Dormaal, conduïda pel Barcelona Beer Festival.

Més esdeveniments relacionats