Candelera tot l'any

Ja no cal esperar un any per gaudir de la Candelera. A partir d’aquest 2022 la Candelera ha començat a organitzar activitats en els seus cinc àmbits durant tot l’any.

No és una mesura casual. Hem constatat que la marca Candelera és molt atractiva pels organitzadors de tot tipus d’actes i per al públic general que hi assisteix. Però al mateix temps també hem vist que el programa d’activitats durant la Fira està tan atapeït que és pràcticament impossible aconseguir que les noves iniciatives destaquin i obtinguin la repercussió que es mereixen.

Per aquests motius hem decidit separar la Candelera de la Fira. La Candelera és una manera d’entendre i d’interpretar el nostre entorn més immediat. És un marc en el que es poden organitzar activitats de tot tipus sempre que tinguin un alt valor afegit i tinguin cabuda en algun dels cinc àmbits establerts: Candelera Natura, Candelera Gastronomia, Candelera Empresa, Candelera Cultura i Candelera Ciutat.

I, per descomptat, la Fira de la Candelera és el plat fort. És quan Molins de Rei es transforma per complert i esdevé durant uns dies un dels punts més atractius del país.

D’aquesta manera aconseguim donar continuïtat al projecte i cabuda a totes aquelles persones i organitzacions que volen vincular-se d’una manera més estreta i permanent a allò que tan ens agrada: la Candelera.
Us convido a no desconnectar de la Candelera i a participar-hi durant tot l’any.

Ramon Sànchez
Tinent d’alcalde i regidor de Fira