Els primers Premis Clic! de Fotografia telemàtics ja tenen guanyadors

31 de gener del 2022

Els primers Premis Clic! de Fotografia telemàtics ja tenen guanyadors

El jurat dels 23ns Premis Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei es va reunir el passat 8 de gener i va escollir les fotografies guanyadores: premi únic modalitat Collserola per a Miquel Viñas i Farrés amb la fotografia “Can Planes”). El primer premi modalitat Esports de Muntanya i d’Aventura ha estat per a José Ramon Luna de la Ossa amb l’obra “MTB Enduro” i l’accèssit, per a Xavier Mata Moya, amb “La meva solitud”. En la modalitat de Molins de Rei, el guanyador ha estat Andreu Noguero Cazorla, amb “Umbrellas” i l’accèssit, Jordi Ventura Carbó, amb “La empresa II”. I en la versió Lliure, el guanyador ha estat Miquel Planells Saurina amb la fotografia “Generacions” i l’accèssit ha recaigut en Francesc Valldeoriola Roquet, amb “Absència I”.   

En total s’han presentat 60 persones (20 més que en la darrera edició) d’arreu de l’estat espanyol, amb un total de 300 fotografies (75 més que la darrera convocatòria. La modalitat d’enguany era “Collserola”. Aquests premis estan donats de les gratificacions següents: les modalitat de Molins de Rei, Lliure i Esports de Muntanya i d’Aventura: 500€ primer premi i 230€ l’accèssit; i la modalitat Collserola: 500€ premi únic.

El jurat d’aquesta 231a edició ha estat integrat per UCarme Mas Puig, en representació de la Federació Catalana de Fotografia; Antoni Mañosas, en nom del Centre Excursionista de Molins de Rei; Josep Gràcia Algueró, especialitzat en assumptes de medi ambient; i Joan Gosa Badia, fotògraf de premsa, en representació de l’Ajuntament de Molins de Rei. Aquest concurs, reconegut per la Federació Catalana de Fotografia i que puntua per obtenir les distincions d’Artista, Mestre i Excel·lència, és coorganitzat pel Centre Excursionista de Molins de Rei i l’Ajuntament de la vila.

Un total de seixanta fotografies d’entre el total presentat serà exposat al Centre Excursionista de Molins de Rei durant els dies de la Fira de la Candelera. Aquesta exposició s’inaugurarà el dissabte, 28 de gener, a les 18 h, a la nova seu del CEM de la plaça de Josep Rarradellas (antiga biblioteca), i es procedirà al lliurament dels premis a les set persones guanyadores, que hi seran presents durant aquest acte.