Ciutat

Teatre de La Peni

Plaça de Mercè Rodoreda, 1 - CP08750 - Molins de rei

Entitat cultural, artística i social de Molins de Rei de 140 anys d'història amb teatre, bar, pista, associacions, companyies residents i més de 200 socis. Al 2022 l'edifici celebra 100 anys!
"La Peni vol continuar sent un lloc de trobada per a totes les persones, entitats i iniciatives privades amb interès per una cultura àmplia, oberta i integradora. És per aquest motiu que durant els darrers anys La Peni ha formalitzat convenis estables amb entitats com el grup de música local Deneb, El grup de Teatre Impuls, l'Espai Xirgu i Baketomba, entre d'altres.
De la mateixa manera, el teatre ha acollit actuacions de diverses escoles de primària i secundària del municipi, de la Cuquera, La Casa Urbana, Pas a Pas, Gospel Feelings, Dance Studios, Mots i Més, concerts i actuacions de Festa Major i Fira de la Candelera. En l'actualitat, les entitats amb conveni son La Xarxa, el Cineclub Hall 2002, el Festival de Cinema de Terror, el grup de teatre 15 Arcades, Balls de saló, que juntament amb les seccions pròpies de l'entitat Esbart dansaire i Els Pastorets formen el teixit cultural i artístic de La Peni.

Volem que La Peni sigui un lloc de trobada per a les persones que comparteixen aquests interessos.

T'hi apuntes?"