Vols tastar la Coradella?
Consulta els restaurants que l’ofereixen i la recepta d’aquest plat tradicional i únic de Molins de Rei.
Restaurants que serviran coradella:
C/Jacint Verdaguer, 56
93 668 40 41
sbelverr21@gmail.com
Pg. Terraplè, 7
650 74 05 10
mclavero@gmail.com
Carrer carril 29
Natber007@gmail.com
Mercat de Molins de Rei
93 680 17 04
carnsdavid@hotmail.com
C/Esperanto, 7
93 680 04 08
calmingobar@hotmail.com
C/Dr. Barraquer, 4
93 631 55 56
jordigbonilla@gmail.com
C/del Mercat, 9
93 668 10 12
vimon2004@hotmail.com
Av.Barcelona, 226
653 79 68 20
elsteussentits2016@gmail.com
Av.Barcelona, 36-38
93 668 16 39
francisco@hotelcalasanz.com
Pl. de Mercé Rodoreda, 6
93 653 93 53
lapenibar@gmail.com
Mercat de Molins de Rei
93 668 13 44
lespalmarines@telefonica.net
C/de Rafael Casanova, 50
93 680 48 12
cardona.jesus@gmail.com
C/Jacint Verdaguer, 121
93 680 24 34
picapica121@gmail.com
C/ de Miquel Tort, 15
93 668 10 45
gatonegro1934@gmail.com
C/del Carril, 38
93 668 05 58
restaurantlapat2000@gmail.com
ritualbraseria@gmail.com
661596270
Establiments que faran esmorzar de traginers:
C/del Molí, 3
93 668 67 72
oriolgb@yahoo.es
C/Jacint Verdaguer, 56
93 668 40 41
sbelverr21@gmail.com
Pg. Terraplè, 55
93 172 83 37
montsepietxb@hotmail.com
Pg. Terraplè, 7
650 74 05 10
mclavero@gmail.com
Edifici Can'Iborra
93 685 25 71
monica.navas78@gmail.com
C/Esperanto, 7
93 680 04 08
calmingobar@hotmail.com
C/Dr. Barraquer, 4
93 631 55 56
jordigbonilla@gmail.com
C/del Mercat, 9
93 668 10 12
vimon2004@hotmail.com
C/Jacint Verdaguer, 48
650 34 16 79
lafedemolins@gmail.com
Pl. de Mercé Rodoreda, 6
93 653 93 53
lapenibar@gmail.com
Pl. del Palau, 3
936 68 48 82
lavolta@restaurantlavolta.cat
C/de la Riera de Vallvidrera
654 91 75 29 / 654 91 75 29
C/Jacint Verdaguer, 121
93 680 24 34
picapica121@gmail.com
C/ de Miquel Tort, 15
93 668 10 45
gatonegro1934@gmail.com
C/del Carril, 38
93 668 05 58
restaurantlapat2000@gmail.com
Pg. Del Terraplè, 35
93 668 83 88
oriolgb@yahoo.es
Restaurants que tindran botifarra de coradella:
C/del Molí, 3
93 668 67 72
oriolgb@yahoo.es
Pg. Terraplè, 55
93 172 83 37
montsepietxb@hotmail.com
C/Esperanto, 7
93 680 04 08
calmingobar@hotmail.com
Pl. de Mercé Rodoreda, 6
93 653 93 53
lapenibar@gmail.com
Pg. Del Terraplè, 35
93 668 83 88
oriolgb@yahoo.es
L’embotit de Coradella
La identitat i el tarannà d’un territori està estretament vinculat a la seva cuina i a la seva gastronomia. Molins de Rei ha estat històricament una vila que ha enllaçat diverses rutes servint de punt de trobada per al comerç entorn l’agricultura, la ramaderia i més endavant la indústria. Aquest va i ve de carros, pagesos i comerciants va donar peu als esmorzars de traginers que s’han mantingut fins a l’actualitat amb una àmplia oferta de bars i restaurants on encetar el dia amb un bon plat de tripa, capipota, peus de porc i una bona varietat d’estofats.
Tot això agafa una dimensió popular de gran envergadura el cap de setmana de la Fira de la Candelera on les colles d’amics queden de bon matí per a esmorzar de forquilla preludi d’un dia de fred al carrer. Un dels plats que s’ha mantingut constant durant els 169 anys de la Candelera ha estat la Coradella un estofat a base de menuts de xai que aixeca passions. Amb la intenció de popularitzar aquest àpat tradicional molinenc, durant l’edició del 2018 es va presentar la versió en embotit per a poder-la degustar amb una textura més amena que ofereix una gran varietat d’opcions alhora de cuinar-la i tastar-la.

On podreu trobar l'embotit de coradella:
C/de Jacint verdaguer, 145
936 68 62 74
calmanyet@gmail.com
EL RECEPTARI DE LA CORADELLA
23 receptes + idees i recursos per gaudir de la coradella
Amb aquest receptari us volem donar idees i recursos perquè feu entrar la coradella a casa vostra per la porta gran!
Us presentem 23 receptes fetes pels restauradors de Molins de Rei, perquè perdeu la por a la coradella, us la feu vostra i en presumiu com a tret característic de la gastronomia molinenca.
La coradella és el plat que s’identifica amb Molins de Rei. Els primers traginers que venien fa més de 160 anys a mostrar i vendre els seus productes a la Fira de la Candelera menjaven aquest plat fet a base de menuts de xai. El regaven amb vi i l’acompanyaven amb pa, de manera que adquirien les calories necessàries per afrontar les seves feixugues jornades de treball.
La Coradella mai s’ha deixat de fer, més aviat al contrari. Els restaurants locals competeixen per veure qui fa la millor recepta, i els blogs i les revistes especialitzades cada vegada publiquen més articles sobre aquest plat. Qui vingui per la Candelera podrà comprovar com totes les cartes inclouen la Coradella que, al menys un cop a la vida, s’ha de provar.