La Fira recupera el somriure

05 de febrer del 2022

La Fira recupera el somriure

La jornada d’aquest dissabte de Fira està marcada per una afluència de gent controlada i pel bon ambient general que es respira en el recinte firal. Com cada any, també s’ha donat protagonisme a l’àmbit dedicat a la pagesia i la natura, amb els tradicionals premis del Concurs de Planter.

Força gent al recinte firal però sense grans aglomeracions. La jornada de dissabte de la 171ª Fira de la Candelera s’està desenvolupant amb total normalitat i recuperant les sensacions del què era la Fira abans de la pandèmia. Les sessions de cuina en directe, el concurs de dibuix infantil, els tallers de granja i d’horta, el tast de vins de la DO Montsant, els tallers de TikTok i Youtube per nens i nenes i els tastets musicals, són només algunes de les activitats que han aplegat a més gent i que han completat l’oferta dels més de 300 expositors repartits pels carrers de la vila.

A més, i com ja és habitual els dissabtes de Fira, s’han donat els premis del Concurs de Planter a aquelles empreses que han presentat millors exemplars. L’empresa guanyadora del Planter de Jardineria ha estat Vivers Queralt. El premi del Planter d’Hortícoles d’enguany ha estat per Planters Grill. I el premi de planter d’Arbres Fruiters se l’ha endut Vivers Aludam. L’acte s’ha realitzat a les escales de la parròquia de Sant Miquel, al cor de la zona d’expositors de planter.