Milers de visitants omplen la Fira d’il·lusió

07 de febrer del 2022

Milers de visitants omplen la Fira d’il·lusió

Milers de visitants han passat el diumenge a Molins de Rei, si bé s’han registrat menys aglomeracions que en anys anteriors gràcies a la nova distribució d’espais destinats als expositors. Un dels visitants ha estat el president de l’Associació Catalana de Municipis, Lluís Soler, qui també ha participat en el lliurament de  premis del 27è Concurs de Dibuix Infantil Josep Maria Madorell.

Jornada esplèndida a la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Molta gent s’ha aplegat en el recinte firal, si bé només s’han registrat concentracions puntuals de gent en alguns moments a les zones destinades a l’alimentació i a la Fira de Vins. En general, la gent ha pogut gaudir d’una Fira amb més espai i una bona oferta d’estands i activitats.

Un dels visitants de la Fira ha estat el president de l’Associació Catalana de Municipis i alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que ha estat convidat pel consistori. Soler ha agraït a l’equip de govern que “hagi apostat per impulsar aquesta Fira en un context desfavorable i incert, però que s’ha demostrat que la gent necessitava després de dos anys de mancances econòmiques i de relacions socials”. Soler també ha assegurat que “la Candelera és la fira més important del país i un instrument per relacionar el territori”.

De la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha agraït la presència de Lluís Soler així com “el suport que dóna l’ACM a tots els municipis per encarar els reptes majúsculs que tenim per endavant com a societat”, i ha apuntat que “la Fira és més viva que mai”. Finalment, el tinent d’alcalde i regidor de Fira, Ramon Sànchez, ha volgut senyalar que “si la Fira s’ha organitzat durant 171 anys ininterromputs no és casualitat, sinó fruit de la perseverança i el caràcter treballador i emprenedor de la gent de Molins de Rei”.

Després de les intervencions, els tres representants institucionals han participat del lliurament de premis del 27è Concurs de Dibuix Infantil que enguany s’ha fet a l’edifici del Molí. Els guanyadors i guanyadores han estat Roger Rolano (categoria de 4 i 5 anys); June Coronas (categoria de 6 a 8 anys)i Berta Alarcón (categoria de 9 a 12 anys). En total han participat 149 nens i nenes, les obres dels quals han estat exposades a la ludoteca de l’escola el Palau.