Pere Aragonès: “La Candelera és la millor mostra del potencial de Molins de Rei”

05 de febrer del 2022

Pere Aragonès: “La Candelera és la millor mostra del potencial de Molins de Rei”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha inaugurat la 171ª edició de la Fira de la Candelera.  El president ha fet un discurs amb un marcat to social en el que s’ha compromès a treballar per poder dotar el municipi de més places de residència per a la gent gran. Després ha visitat els cinc àmbits de la Fira, que enguany apleguen a més de 300 expositors.

“La Fira de la Candelera és la millor mostra del potencial del municipi des del punt de vista econòmic, cultural i associatiu”. Amb aquestes paraules ha començat la declaració institucional del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la que també ha afegit que “el potencial és gran, però també ho són els reptes que tenim per endavant”, i ha citat explícitament “les desigualtats socials” així com “la reconstrucció emocional del país”. El president català també ha assegurat que “el govern de la Generalitat treballarà per poder dotar el municipi de més places de residència per a la gent gran”.

Aquesta ha estat una de les demandes que li ha fet públicament l’alcalde, Xavi Paz, qui també  ha assegurat que “les desigualtats socials possiblement sigui el risc més gran pel país”. Per altra banda, l’alcalde també ha comentat que amb aquesta edició de la Fira “recuperem l’ànim i l’esperit, i això ens fa veure les grans oportunitats que tenim pel davant com a municipi i com a país”.

Finalment, en la seva intervenció, el tinent d’alcalde i regidor de Fira, Ramon Sànchez, ha posat el focus en el concepte de la innovació “com a tret diferencial de la Fira de la Candelera, una fira que està al servei del país”. Sànchez ha afirmat: “Cada any em pregunto com podem innovar per atreure a més gent, per no haver-me de preguntar mai com és que la gent no ha vingut a la Candelera”.

Un cop acabats els parlament, els representants institucionals han fet un recorregut pels estands del recinte firal i han donat oficialment per inaugurada la 171ª edició de la Fira de la Candelera.